понеділок, 26 березня 2018 р.

Про зимову сесію «Web-STEM-школи – 2018»

Повідомляємо, що з метою ознайомлення педагогічної громадськості з інноваційними освітніми технологіями, створення платформи для спілкування, пошуку і підтримки перспективних наукових ідей щодо розвитку STEM-освіти в Україні 22-28 січня 2018 року проходитиме зимова сесія «Web-STEM-школа – 2018» (наказ ДНУ ІМЗО від 23.11.2017 № 58).

Реєстрація відбувається на платформі "Якість освіти" (розділі Web-STEM-школи - програма) за посиланням: http://yakistosviti.com.ua

Участь у роботі школи безкоштовна. У програмі Web-STEM-школи свої матеріали будуть представляти 50 спікерів за напрямами:
– теоретичні аспекти запровадження STEM-освіти;
– матеріально-технічне забезпечення для реалізації STEM-навчання;
– науково-методичне забезпечення запровадження STEM у навчально-виховний процес;
– лайфхаки для STEM-уроків; – від формування життєвих навичок до суспільного визнання; – розвиток професійної компетентності педагогів.

Дізнатися більше та слідкувати за подіями заходу можна за посиланнями: http://www.imzo.gov.ua; http://yakistosviti.com.ua;

у мережі Facebook на сторінці групи «Відділ SТЕM-освіти ІМЗО», шукайте/збирайте інформацію за хештегом#webSTEMschool.

Довідково:
WEB-STEM-школа – це простір для спільного навчання, вивчення найкращого вітчизняного та зарубіжного досвіду, знайомство з новаторами сучасної освіти, це майданчик підтримки, об’єднання зусиль освітян, громадських активістів та бізнесу.

Організатори заходу: відділ STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», видавництво «Видавничий дім «Освіта», ДВНЗ «Університет менеджменту освіти».

Немає коментарів:

Дописати коментар