вівторок, 21 березня 2017 р.

Всеукраїнський державний* конкурс з ІТ проєктів та кіберспорту серед молоді віком до 18 років

ITalent - це перший державний ІТ конкурс великого масштабу! У ньому можуть прийняти участь майже усі хто викорустовує компьютер для своєї творчості. Від копіпасту, qwerty до WASD, у цьому конкурсі доказати свої вміння зможуть усі. Це змагання призване не тільки викликати більший інтерес молоді до професіональної роботи, але й покласти початок великим ІТ івентам на Україні. Все що необхідно для того щоб прийняти участь - це лише уважно прочитати правила та вимоги і подати заявку.

1 березня 2017 року розпочинається перший (заочний) етап, організований Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України спільно з Молодіжною організацією «Київський Інтелект Клуб» і Громадською організацією «Всесвіт у гармонії».

Метою конкурсу є виявлення та підтримка обдарованих дітей і молоді, які здійснюють науковий пошук у сфері новітніх інформаційних технологій. До участі у конкурсі запрошуються учні (вихованці) загальноосвітніх, позашкільних і професійно-технічних навчальних закладів віком від 8 до 18 років за двома конкурсними номінаціями: «ІТ проекти» та «Кіберспорт».

Конкурс проводиться у два етапи:
- відбірковий (заочний, он-лайн) етап, на який учасники мають зареєструватися через сайт конкурсу та подати свої роботи у відповідній формі;
- фінальний (очний) етап, який передбачає захист робіт з презентацією.


Положення, умови проведення, терміни прийому заявок, контакти організаторів розміщені на офіційному сайті конкурсу http://www.italent.org.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар