суботу, 21 листопада 2015 р.

Засідання ПДС учителів української мови та літератури

                         
Сьогодні, в умовах стрімкого розвитку інформаційно-комунікаційних технологій, коли володіння сучасними пристроями передавання, зберігання та обробки інформації є вимогою часу, коли майже кожен досвідчений фахівець вільно володіє навичками роботи в Інтернет-просторі, методичний кабінет управління освіти також уважає за необхідне поставити на службу учителям можливості освітніх мережевих ресурсів.

 13 листопада 2015 року відбувся постійно діючий семінар учителів української мови та літератури на базі Долинського МНВК на тему: «Створення Інтернет-блогу як одного із шляхів професійного зростання вчителя».

Світлана Чумак, методист РМК, акцентувала увагу на підвищенні інформаційно-комунікаційної компетентності педагога, обґрунтувала необхідність створення мережевого щоденника, розкрила роль блогів у педагогічній роботі. Під керівництвом досвідченого педагога Лілії Дмитрів, заступника директора міжшкільного навчально-виробничого комбінату, учителі створювали блоги, вчилися наповнювати їх інформацією, дізналися про основні правила і рекомендації щодо поліпшення оформлення. У творчій лабораторії Лілії Михайлівни кожен учитель зміг практично попрацювати за комп’ютером, отримати вичерпну відповідь на всі запитання, які підстерігали їх у процесі роботи.           

Немає коментарів:

Дописати коментар