четвер, 8 жовтня 2015 р.

Бобер 2015



Інструкція по проведенню конкурсу в школі

1. Заявки від шкіл приймаються до 25 жовтня. Шкільні координатори відправляють електронною поштою заявку і відскановану копію квитанції про оплату одночасно у оргкомітет та районному координатору. Рекомендований внесок – 15 гривень за учасника. По дві гривні зразу залишаються на поштові та інші витрати шкільного координатора. Тобто у оргкомітет пересилають по 13 гривень.

2. Для проведення конкурсу Ви повинні отримати 6 листопада пакет завдань у архівному файлі Beaver2015_all разом з шестицифровим кодом школи.

3. З 7 листопада шкільні координатори встановлюють їх на шкільних комп’ютерах або роздають дітям для встановлення на домашніх комп’ютерах ( якщо вони будуть брати участь в конкурсі вдома). Рекомендуємо максимальній кількості учнів 6-11- х класів, які мають доступ до інтернету, дозволити брати участь у конкурсі на домашніх комп’ютерах. Після конкурсу вони повинні зразу ж відправити свій файл відповідей на поштову скриньку шкільного координатора.

4. Файл потрібно записати в окремій папці на жорсткому диску. Розархівовувати його потрібно у тій же папці. Перед розархівацією рекомендується зберегти копію початкового архіву у іншій папці (щоб в разі якоїсь помилки його можна було відновити). Зверніть увагу, щоб папки, де розміщені завдання, були доступні учням не лише для зчитування, а і для запису. Інакше файли відповідей учнів будуть порожні.

5. Після розархівації в поточній папці утвориться bebras2015_all. Вона міститиме три data- файли та виконуваний файл Bober, data-файли змінювати не можна, вони забезпечують роботу програми. Можна запускати лише файл Bober.

6. Учні повинні уважно ознайомитись з правилами конкурсу, які записані на перших сторінках цього файлу. Для цього їм дається можливість перед конкурсом.

7. Для відкриття умов завдань потрібні паролі доступу. Районні координатори надсилають паролі шкільним координаторам 7 листопада. Паролі для обох пакетів різні.

8. Конкурс для учнів 6-11 класів проводиться 8 листопада. Шкільні координатори роздають пароль учням о 10.00

9. Конкурс починається з 10.00. При великій кількості учасників, які працюють на шкільних комп’ютерах, допускається проведення конкурсу у кілька змін.

10. Зразу після завершення учні зобов’язані здати файли- відповіді (Result_2015*.bbr) шкільному координатору. Цей файл-відповідь записується автоматично зразу після виходу учнем з програми у двох місцях (для надійності): у папці bebras2015_all і на робочому столі. Відповіді у файлі закодовані. Їх теж змінювати не можна, інакше файл не зчитається.

11. Шкільні координатори збирають файли-відповіді всіх учасників. Просимо звернути увагу на наявність числа 2015 у назві файлу!!!. Деякі учні помилково здають файли попередніх конкурсів. Якщо станеться малоймовірний випадок, що якісь файли матимуть однакову назву, можна дописати довільну цифру у назві одного з файлів. Якщо учні пишуть вдома, вчитель повинен визначити час і спосіб отримання паролів учнями (електронною поштою, телефоном чи з рук в руки) та доставки файлів відповідей до школи, щоб ці учні не мали переваги у часі над іншими учасниками.

12. Для учнів 2-5 класів конкурс проводиться 9 листопада у приміщенні школи. При великій кількості учасників допускається проведення конкурсу у кілька змін.

13. Файли-відповіді всіх учасників конкурсу збираються у папку, назва якої – код школи, папка стискається і надсилається районному координатору 9 листопада. У цій же папці –список всіх учасників конкурсу від школи. Клас вказується лише цифрою (тобто букви А,Б,В… - не потрібні). Бланк додається

14. Копія цієї папки зберігається в школі.
_____________________________________________________


Увага!
Старий поштовий сервер lpml.com.ua незабаром припинить свою роботу.
Тому для листів від шкільних координаторів і учнів створено
 нову поштовускриньку:
bebras.ukr@gmail.com

Але не забуваємо, що копію заявки і квитанції про оплату надсилаємо
районному (міському) координатору. Якщо немає, то мені
smikitseym@ukr.net
 
_____________________________________________________
Приклад
ПОВІДОМЛЕННЯ  
  Благодійний  фонд  „Ліцей”
Установа банку: Філія АТ «Укрексімбанк»
Рахунок отримувача :  Р/р 260050004560  МФО 325718
                                                                ЄДРПОУ 22360064
____________________________________________________________
(прізвище, імя, по батькові, адреса платника)
Вид платежу
Дата
Сума
Благодійний внесок на проведення
конкурсу „Бобер”



Касир                                            Платник
 

ПОВІДОМЛЕННЯ  
  Благодійний  фонд  „Ліцей”
Установа банку: Філія АТ «Укрексімбанк»
Рахунок отримувача :  Р/р 260050004560  МФО 325718
                                                                 ЄДРПОУ 22360064
____________________________________________________________
(прізвище, імя, по батькові, адреса платника)
Вид платежу
Дата
Сума
Благодійний внесок на проведення
конкурсу „Бобер”



Касир                                            Платник

Немає коментарів:

Дописати коментар