понеділок, 6 жовтня 2014 р.

Про міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамотності « Бобер – 2014»

           Міжнародною спільнотою «Бобер» на базі Львівського фізико-математичного ліцею при Львівському національному університеті імені Івана Франка за підтримки департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України 9-10 листопада 2014 року буде проводитися міжнародний конкурс з інформатики та комп’ютерної грамотності «Бобер».

У конкурсі можуть брати участь усі бажаючі учні 2-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів усіх форм власності. Конкурс проводиться в п’яти вікових групах: БОБРЕНЯТОЧКО – для учнів 2,3 класів, БОБРЕНЯТКО – для учнів 4,5 класів, БОБРЕНЯ – для учнів 6,7 класів; БОБРИК – для учнів 8,9 класів; БОБЕР – для учнів 10,11 класів загальноосвітніх шкіл. Особливістю конкурсу є те, що усі матеріали ( крім сертифікатів) надаються в електронному вигляді. Завдання учнів виконують у визначений час на комп’ютерах у школах (або, як виняток, на домашніх комп’ютерах). Результатом виконання завдання є автоматично створений файл з відповідями учня, який надсилається на перевірку до центрального оргкомітету у м. Львів.

З порядком проведення конкурсу та з завданнями конкурсів 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2014 років можна ознайомитися на сайті http://bober.net.ua/

Конкурс у загальноосвітніх навчальних закладах проводять вчителі інформатики загальноосвітніх навчальних закладів (шкільні координатори).  Усі організаційні питання (оформлення заявок, благочинні пожерти, матеріали, інструкції, архіви завдань) щодо проведення конкурсу в 2014-2015 навчальному році шкільні координатори будуть вирішувати через районного координатора (Сіпеєва М.С., sip-marina-2011@yandex.ua).

Просимо довести зазначену інформацію до учнів  навчального закладу та сприяти участі учнів  у даному конкурсі.
Зразок оформлення заявки від навчального закладу та інструкцію для шкільних координаторів можна завантажити на сайті МО учителів інформатики Долинського району

Немає коментарів:

Дописати коментар