вівторок, 8 жовтня 2013 р.

Організація конкурсу "Бобер-2013"

Управління освіти, молоді та спорту Долинської районної державної адміністрації  просить сприяти в організації та проведенні Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності «Бобер» у 2013-2014 навчальному році серед учнів 2-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.
Метою конкурсу є пошук, підтримка талановитих школярів та  популяризація основ інформатики в рамках реалізації Стратегії розбудови інформаційного суспільства, схваленої Законом України "Про Основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки".
 Відповідно до рішення Міжнародного оргкомітету конкурсу Львівський фізико-математичний ліцей – інтернат при Львівському національному університеті  імені Івана Франка визначено Національним організатором конкурсу «Бобер-2013» в Україні.
Конкурс проводитиметься 10-11 листопада 2013 року. Усі учні, учасники конкурсу відзначаються сертифікатами та дисками з розв’язками задач за попередні роки.
В Україні за чотири роки кількість учасників цього конкурсу збільшилась у 4,5 рази (додаток 1).
Конкурс проводиться за підтримки департаменту  загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій та змісту освіти.
Правила проведення конкурсу у 2013-2014 навчальному році додаються (додаток 2). Повна інформація про конкурс розміщена на сайті http://bober.net.ua/
Конкурс у загальноосвітніх навчальних закладах проводять вчителі інформатики загальноосвітніх навчальних закладів (шкільні координатори).
Усі організаційні питання (оформлення заявок, благочинні пожертви, матеріали, інструкції, архіви завдань) щодо проведення конкурсу в 2013-2014 навчальному році шкільні координатори будуть вирішувати через районного координатора (методиста Сіпеєву М.С. sip-marina-2011@yandex.ua).

Немає коментарів:

Дописати коментар